För företaget och dess ägare/anställda

Bland våra kunder finns såväl stora som små företag inom alla branscher - från de större företagen till den egna företagaren och privatpersonen.

Vi vet att det finns mycket att tänka på när man driver företag och där företaget sannolikt förändras och utvecklas över tid. Varje företag är unikt med unika behov. Vi hjälper ert företag att teckna rätt försäkringslösningar för ägare och de anställda där vi erbjuder marknadens främsta produkter och tjänster från ett stort antal försäkringsbolag. De flesta företag föredrar att ge oss ett helhetsuppdrag med den kombination av tjänster och produkter som sammanlagt ger bäst effekt.

Vi försöker förstå varje företags unika behov och utmaningar där våra kunniga rådgivare stödjer ditt företag i pensions-, placerings- och personförsäkringsfrågor. Vi hjälper er även att få ut mesta möjliga av den långsiktiga investeringen i era medarbetare. Med utgångspunkt från er situation, behov och ambitionsnivå kommer vi tillsammans fram till en lösning där vi löpande tar fram riktlinjer och ser över er nuvarande lösning för ägaren samt de anställda. Vi tillhandahåller omvärldsbevakning och genomgångar med uppföljning och anpassning av samarbetet.

Vi arbetar nära dig som kund

Vi försöker förstå varje företags unika behov och utmaningar som ständigt förändras vilket gör att rådgivningen avseende pensionsplanering, kapitalplacering och personförsäkringslösning varierar över tid. Förmågan att hantera dessa variationer och förändringar påverkar såväl den löpande verksamheten som varumärket och ger nöjda medarbetare.

Som kund får du en lokal partner – Din Försäkringsförmedlare nära dig – vilket gör att ni kan fokusera på företagets kärnverksamhet.

Strategisk och löpande rådgivning

Vi på Aditum Finans erbjuder en anpassad löpande rådgivning för ditt företag och era medarbetare. Vi tar fram riktlinjer samt utformar och upphandlar era försäkringslösningar. Vi går tillsammans igenom vilka skattemässiga möjligheter och skillnader som finns via företaget vad gäller tjänstepension, löneuttag, utdelning, direktpension samt beskattningar i olika sorters sparande och placeringar. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster från de flesta försäkringsbolag och andra finansiella institut. I lösningen ingår ofta administrativa tjänster via premiecentral samt information, rådgivning och webbtjänster till medarbetarna. Ni kan känna er trygga med att få det stöd ni behöver om någon oförutsedd skada inträffar för ägaren eller någon av de anställda. Likaså stöd och rådgivning inför pensionsavgång och kapitalplacering.

För att besöka denna webbsida behöver du samtycka till att vi sparar cookies för att du ska få den bästa upplevelsen.