Privat

Vi hjälper dig att teckna rätt försäkringslösning där vi erbjuder marknadens främsta produkter och tjänster från ett stort antal försäkringsbolag

Vi försöker förstå varje individs unika behov där våra kunniga rådgivare stödjer dig i pensions-, placerings- och personförsäkringsfrågor.

Med utgångspunkt från din situation, behov och ambitionsnivå kommer vi tillsammans fram till en lösning där vi löpande tar fram riktlinjer och ser över din nuvarande lösning. Vi tillhandahåller omvärldsbevakning och genomgångar med uppföljning och anpassning av samarbetet.

Med Aditum Finans rådgivning får du och din familj ett försäkringsskydd utefter era behov och önskemål. Ni får dessutom ett sparande med en bra kombination av risktagande och avkastningsmöjligheter, oavsett om ni sparar på kort eller lång sikt. Vilka försäkringar och sparformer som är rätt för dig och din familj beror på faktorer som ålder, familjesituation, privatekonomi, riskbenägenhet, behov och önskemål. Därför lägger vi mycket arbete på att förstå din situation och dina behov innan vi ger råd.

Vi arbetar nära dig som kund

Vi försöker förstå varje individs unika behov och utmaningar som ständigt förändras vilket gör att rådgivningen avseende pensionsplanering, kapitalplacering och personförsäkringslösning varierar över tid.

Som kund får du en lokal partner - Din Försäkringsförmedlare nära dig - vilket gör att du kan fokusera på det du är bäst på och intresserad av.

Aditum Finans - Med Närhet och Engagemang skapar vi Trygghet.

Regelbunden rådgivning

Vi på Aditum Finans erbjuder dig en anpassad regelbunden rådgivning.

Vi går tillsammans igenom vilka skattemässiga möjligheter och skillnader som vid var tid finns i olika sorters sparande och placeringar.

Du kan känna dig trygg med att få det stöd du behöver om någon oförutsedd skada inträffar. Likaså långsiktigt stöd och rådgivning inför pensionsavgång och avseende din kapitalplacering.

För att besöka denna webbsida behöver du samtycka till att vi sparar cookies för att du ska få den bästa upplevelsen.