Sparande

Aditum Finans är den naturliga kontakten för dig i frågor som rör sparande, pension och förvaltning. Tillsammans planerar vi din privata ekonomi med rätt kompetens vid varje tillfälle. Hos Aditum Finans ger vi dig råd kring ditt sparande, både vad gäller placeringsform och innehåll i din portfölj. Vi hjälper dig att placera med utgångspunkt i vår marknadssyn, din inställning till risk, din erfarenhet av finansiella placeringar och andra förutsättningar som kan ha en inverkan på dina placeringsbeslut.

Våra rådgivare iakttar god försäkringsdistributionssed genom att i första hand se till dina intressen.

Månadssparande

Det brukar sägas att tiden är pengars bästa vän. Det är viktigt att börja spara i tid och sätta av kapital idag för framtida behov. Spara inte det som blir över efter dina utgifter utan spendera det som blir kvar efter du satt av till ditt sparande. Ett månadssparande passar även utmärkt när du vill ge dina barn eller barnbarn ett långsiktigt sparande.

Placering och sparform

Som kund hos Aditum Finans får du en förvaltning som passar dig, oavsett om du har gedigen erfarenhet av placeringar eller om du har begränsad kunskap och intresse inom området.

Fonder kan vara ett bra sätt för placering både när ni sparar på lång och kort sikt. För dig som önskar lägre risk kan traditionell förvaltning vara ett bra alternativ. Hur du väljer att spara och placera beror helt på din situation och dina mål. Hur stort belopp det rör sig om, om pengarna ska finnas tillgängliga och risknivå spelar också in.

Din rådgivare hos Aditum Finans hjälper dig att hitta den placering och sparform som passar dig bäst.

För att besöka denna webbsida behöver du samtycka till att vi sparar cookies för att du ska få den bästa upplevelsen.